Про проведення Всеукраїнського конкурсу творчих робіт «Національно-патріотичне становлення молоді» з нагоди відзначення Дня Соборності України

З нагоди відзначення Дня Соборності України оголошено проведення Всеукраїнського конкурсу творчих робіт «Національно-патріотичне становлення молоді». Метою Конкурсу є сприяння утвердженню української національної та громадянської ідентичності, поширення патріотичних ідей, виявлення і підтримка обдарованої молоді, заохочення до патріотичної творчості захисників і захисниць України через участь у мистецьких проектах, підвищення рівня обізнаності про історію становлення сучасної української культури й мистецтва, створення умов для її творчого зростання.

Конкурс проводиться Інститутом політико-правових та релігійних досліджень за підтримки: Міністерства молоді та спорту України, Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти, Національної академії педагогічних наук України. До участі у конкурсі запрошуються учні, члени Малої академії наук України, студенти та аспіранти закладів вищої освіти, інша зацікавлена молодь.

Конкурс проходить з 10.10.2023 по 22.01.2024. Прийом конкурсних робіт з 10.10.2023 по 06.01.2024. Більше інформації у Положенні та інформаційному листі.

Кiлькiсть переглядiв: 0